The story of Bellekin

Bellekin stamt af van het Franse woord Belle', wat schoonheid betekend. 'Kin' staat voor familie. Bellekin staat voor het activeren van de vrouw. Samen met alle vrouwen zijn we één familie. Samen met vele beauty salons en schoonheidsspecialisten die onze Bellekin verzorgingsproducten gebruiken zijn wij al een prachtig grote familie. Samen versterken we de natuurlijke schoonheid van de vrouw. 

Bellekin focust zich op de huid, lippen en wenkbrauwen. Dankzij onze eigen innovatieve vegan formule kunnen wij hoogwaardige kwaliteit bieden, met verbluffende resultaten. Onze formule bevat diverse vitamine, mineralen, collageen en antioxidanten. 

  


  

Bewustzijn Bellekin

Bellekin is een bewust beauty merk; alle producten zijn vrij van parabenen, zijn dermatologisch getest, vegan, hypoallergeen en nooit getest op dieren. 

Wij gaan verder dan andere schoonheidsmerken in de wereld. Bij ons staat de natuurlijke schoonheid van de vrouw centraal. Onze producten zorgen dan ook dagelijks voor extra zelfvertrouwen. 

 

De visie van Nika, eigenaresse Bellekin

Tijdens mijn reis over de wereld, op zoek naar nieuwe producten en ingrediënten ben ik vele vrouwen uit verschillende culturen tegengekomen. Al deze vrouwen hadden één ding gemeen: "Ik wil me goed voelen in mijn eigen lichaam". Iedereen is continue bezig met de beste versie van zichzelf. Mijn doel is om de natuurlijke schoonheid van de vrouw naar voren te brengen, want je bent al prachtig!

Lieve vrouwen welkom in de familie, geniet van de Bellekin producten en behandelingen. Alles komt recht uit het hart.

Love, Nika xx